Bellis®

4.698 ден со вклучен ДДВ

Системичен фунгицид со превентивно и куративно дејство за заштита на јаболкото од пепелница, чадлива дамкавост на листот и краставост на плодот и намалување на појава на болести при ускладиштување на плодовите.

SKU: 11122-kod-scu-shifra na proizvod-1-1-1-1-1 Category: Tags: ,
     • Преглед на бенефити

      Предности од примената на фунгицидот Bellis®:

      • Широко дејство против сите релевантни болести во текот на складирањето
      • Многу добро делува против пепелница
      • Поволни екотоксиколошки карактеристики
      • Позитивен ефект врз целокупниот развој на растението

Производител: