Basagran® SL

960 ден со вклучен ДДВ

Селективен, контактен хербицид наменет за сузбивање на едногодишни и повеќегодишни широколисни плевели кај поголем број различни посеви.

SKU: 11122-kod-scu-shifra na proizvod-1-1-1-1 Category: Tags: ,
    • Преглед на бенефити

     Предности од примената на хербицидот Basagran®:

     • Брзо и сигурно делување на сите темератури
     • Не остава резидуи
     • Примена кај голем број култури

Производител: