Aura®

8.899 ден со вклучен ДДВ

Производот за заштита Aura® се употребува како селективен хербицид наменет за сузбивање на плевелите од родот Echinochloa (диво просо) во ориз.

SKU: 11122-kod-scu-shifra na proizvod-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Category: Tags: ,

Преглед на бенефити

Предности од примената на хербицидот Aura®:

  • Ефикасно и сигурно делување
  • Висока селективност

Симнувања

Производител: