Arrat®

820 ден со вклучен ДДВ

Системичен (транслокационен) хербицид наменет за сузбивање на најважните едногодишни и повеќегодишни широколисни плевели кај пченица и јачмен.

SKU: 11122-kod-scu-shifra na proizvod-1-1-1 Category: Tags: ,
  • Преглед на бенефити

   Предности од примена на хербицидот Arrat®:

   • Исклучително широк спектар на делување
   • Ниска доза на примена
   • Брзо почетно делување – првите симптоми се видливо по 24-72 часа
   • Два различни меѓусебно синхронизирани механизми на делување

Производител: